Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä

Tulityolupa.fi Gate Apps Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa myyjänä toimii Gate Apps Oy (Y-tunnus: 3341568-3, Osoite: Bertel Jungin aukio 5, 6.krs, 02600 ESPOO, Puhelin +358 10 321 1200). Gate Apps Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Gate Appsin pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava yrityksen nimi ja tilaajan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskyläpaytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Toimitus

Tilauksen maksamisen jälkeen tuotteet toimitetaan suoraan verkkopalveluun. Lisäksi asiakkaan, tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilaus- ja toimitusvahvistus sähköpostiviestissä.

Käyttöoikeudet toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa. Hankkimasi käyttöoikeus lisätään olemassa olevalle käyttäjätilille, tai jos olet uusi käyttäjä, sinulle lähetetään rekisteröitymislinkki palveluun.